Unieke handgemaakte producten van kurk. Zelfde kwaliteit als echt leer maar dan 100% plantaardig!

Groen verzenden

Duurzaamheid staat centraal binnen Vonn Bags. Zowel in materiaal keuze, het maakproces als het bezorgen van de producten.

We recycle to reduce waste

Er wordt geprobeerd om zoveel mogelijk dozen te recyclen indien deze nog goed zijn. Mocht je een recyclede doos hebben ontvangen, is dit te zien aan een speciale sticker op de doos. Want waarom zou je een doos weggooien, als hij nog een tweede kans kan krijgen? 

Groene bezorging

Voor de bezorging is bewust gekozen voor de bezorgservice van fietskoeriers; de enige pakketbezorger op de fiets met landelijke dekking. Pakketjes worden door fietskoeriers opgehaald met de fiets, vervolgens naar jouw stad gebracht met de groengas auto's van Fietskoeriers en in jouw stad weer op de fiets. En dat zorgt voor minder verkeersdruk en een beperkte CO2 uitstoot. 
Geen probleem dus als je verder weg woont en een bestelling plaatst. 

Fietskoeriers.nl houdt rekening met de momenten waarop jij thuis bent en dat is voor de meeste mensen in de avond. Ze bezorgen dan ook met name tussen 18:00 en 22:00 uur. Plaats je een bestelling dan ontvang je na verzending een email van fietskoeriers met informatie wanneer je pakket bij je wordt bezorgd. Komt het voorgestelde bezorgmoment niet uit? Dan plan je meteen een nieuwe afspraak!
Mocht je woonplaats niet aangesloten zijn aan het fietsnetwerk, dan wordt je pakketje bezorgd door DHL of Postnl.