Wat is een luieretui?

Luieretuis zijn steeds populairder aan het worden, al blijkt dat het nog niet voor iedereen duidelijk is waar je het voor gebruikt. Vandaar hier wat aanvullende informatie.

Een luieretui is een tasje, etui of hoesje waar je luiers en billendoekjes in kan opbergen. Hierdoor heb je nooit meer last van losse luiers of doekjes in je luiertas. Een luier etui is een item dat de laatste jaren steeds populairder is geworden en niet voor niks. Je hebt namelijk voortaan alles voor de verschoning van je baby bij de hand waardoor je ook niet meer in je tas hoeft te zoeken naar de luiers en doekjes.

In een etui kun je gemakkelijk een paar luiers en een dun pakje luierdoekjes kwijt. Genoeg voor een dag op pad dus! Wanneer je kindje iets groter is en je niet meer zo veel spullen voor je kindje hoeft mee te nemen dan zijn luieretuis ook ideaal. Je kunt het namelijk gemakkelijk in je gewone handtas meenemen waardoor je dan niet meer met een grote luiertas hoeft te lopen.

 

Verschillende soorten luieretuis 

Luier etuis worden vaak in verschillende soorten en maten aangeboden. Daarnaast is er ook nog veel  variatie in materiaalkeuze, zo heb je luier etuis van o.a. kurk, leer, stof, plastic, papier. Ideaal aan een luieretui van kurkleer is dat het licht, flexibel en waterafstotend is. Mocht het nodig zijn, kan je deze makkelijk met een doekje afdoen. Kurkleer is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, dus er zit altijd wel een kleur bij die bij je past.

 

Nieuwsgierig geworden naar de kurkleren luier etuis van Vonn Bags? Klik hier om het aanbod te zien.

Aanbod luieretuis in de webshop