Over Vonn

Hi, leuk dat je een kijkje neemt in mijn webshop!

Ik ben Yvonne en trotse maker van alle producten.  Al van kleins af aan vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en zelf dingen te maken. Mijn tassen avontuur begon drie jaar terug nadat ik op zoek was naar een handige, duurzamer shopper als alternatief voor plastic tasjes. Aangezien ik niet meteen een leuke tas kon vinden, besloot ik er zelf een te maken. Bij mijn zoektocht naar de juiste stoffen ontdekte ik kurkleer en was meteen verliefd op dit bijzondere materiaal uit de natuur. Ik besloot om het kurkstof te combineren met canvas en deze canvas shopper bleek een succes te zijn.

Ik vind het leuk om telkens op zoek te gaan naar nieuwe materialen en deze vervolgens uit te werken tot een mooi eindproduct. Ondertussen is de collectie verder uitgebreid en zijn er al veel mooie, nieuwe producten gemaakt. Het blijft bijzonder om te zien dat steeds meer mensen mijn tassen ontdekken.

Natuurlijke materialen en duurzaamheid staan centraal binnen Vonn Bags. Doordat ik alle tassen zelf maak, weet je zeker dat je een product hebt dat eerlijk en met liefde wordt gemaakt. 


Wil je meer over mij weten?
Vraag het me gerust of neem een kijkje op mijn Instagram pagina.


Liefs Yvonne