Over Vonn

Hi, leuk dat je een kijkje neemt in mijn webshop!

Ik ben Yvonne en trotse maker van alle producten uit mijn webshop.  Al van kleins af aan vind ik het leuk om creatief bezig te zijn en zelf dingen te maken. Mijn tassen avontuur begon drie jaar terug nadat ik op zoek was naar een handige, duurzame shopper als alternatief voor plastic tasjes. Aangezien ik niet meteen een leuke tas kon vinden, besloot ik er zelf een te maken. Bij mijn zoektocht naar de juiste stoffen ontdekte ik kurkleer en was meteen verliefd op dit bijzondere materiaal uit de natuur. Ik besloot om het kurkstof te combineren met canvas en deze canvas shopper bleek een succes te zijn.

Ondertussen is de collectie verder uitgebreid en zijn er al veel mooie, nieuwe producten op de post gegaan. Ik vind het vooral ook leuk om telkens op zoek te gaan naar nieuwe duurzame materialen en deze vervolgens uit te werken tot een mooi eindproduct. Natuurlijke materialen en duurzaamheid staan centraal binnen Vonn Bags en doordat ik alle tassen zelf maak, weet je zeker dat je een product hebt dat eerlijk en met liefde wordt gemaakt. Het blijft bijzonder om te zien dat steeds meer mensen mijn tassen én kurkleer ontdekken. 

 

Vonn bags te zien op tv!

Op 20 april 2022 was ik met mijn tassen te zien bij eigen huis en tuin lekker leven op rtl4. In deze aflevering kan je zien welke stappen er allemaal komen kijken bij het maken van een rugzak. 


Wil je meer over mij weten? Vraag het me gerust of neem een kijkje op mijn Instagram pagina.


Liefs Yvonne