Unieke handgemaakte producten van kurk. Zelfde kwaliteit als echt leer maar dan 100% plantaardig!

Vonn Bags op tv!

Gepubliceerd op 20 mei 2022 om 19:55


Vandaag precies een maand geleden zat ik zenuwachtig klaar voor de tv. Benieuwd waarom? Lees het hieronder!

Eind december 2021 werd ik door de redactie van Eigen Huis en Tuin Lekker Leven benaderd met de vraag of ik mee wilde werken aan een fragment voor het programma op RTL4. Ze hadden mijn tassen via Instagram gevonden en waren erg enthousiast over wat ik allemaal maak en vooral ook het materiaal wat ik gebruik.

Ik had even bedenktijd nodig want dit was wel echt ver buiten mijn comfortzone maar uiteindelijk besloot ik de uitdaging aan te gaan. Hoe mooi is de kans om mijn producten op tv te kunnen laten zien en meer mensen kennis te laten maken met alternatieven voor leer!

21 februari 2022 was het dan zo ver, de cameraploeg belde aan en langzaamaan werd mijn woonkamer omgetoverd tot een filmstudio. Ik herinner me nog goed dat ik toen voor het eerst pas zenuwen voelde en mezelf afvroeg waarom ik dit aanbod aan had genomen.. 

Gelukkig zorgde de cameraploeg er al snel voor dat er een ontspannen sfeer was en dat ik me op mijn gemak voelde. Het was nog even wachten op de regisseur, want zij stond in de file, maar toen ook zij eenmaal was gearriveerd kon het opnemen beginnen. We begonnen met het afnemen van een kort interview waarin ik vragen over Vonn Bags en kurk beantwoordde.

Toen dat achter de rug was, gingen we met de cameraploeg naar mijn zolder atelier waar ik een rugzak begon te maken. Het was zo'n ontspannen setting dat ik de cameraploeg al snel was vergeten en gewoon lekker aan de slag ging. Nadat de opnames klaar waren hebben we nog even gezellig samen geluncht en was het wachten tot 20 april, de dag waarop de uitzending op tv zou komen.

Achteraf gezien was ik zenuwachtiger op het moment dat ik klaar zat voor de tv dan tijdens de opnames. Waarschijnlijk omdat ik er op dat moment niks meer aan kon veranderen en het voor mij ook een verassing was hoe het eruit zou gaan zien. Terugkijkend op dit avontuur ben ik erg blij dat ik mee heb gedaan en ook erg tevreden met het resultaat op tv! Ik heb zoveel leuke reacties ontvangen waarvoor dank!
En het was een extra leuke verassing dat de rugzak tijdens de aflevering cadeau werd gedaan aan Froukje de Both voor haar 50e verjaardag!

Ik ben benieuwd, heb jij de aflevering gezien?


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.